صفحه اصلی > یادداشت 


نانوای ماهر، گوهری کمیاب!
اختصاصی/ نقش نیروی انسانی در موفقیت یک صنعت، بی‌بدیل است. چنان‌که بسیاری از صنایع موفق دنیا این مسأله را به عنوان رمز موفقیت خود تلقی نموده و در این مسیر سرمایه‌گذاری می‌کنند.
 ٠٩:٥٤ - چهارشنبه ٢ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
صنعت نان نیازمند تحول/ نوآوری در صنعت نان با ورود استارت‌آپ‌ها
اختصاصی/ در سال‌های اخیر در صنایع نان کشورمان پیشرفت‌هایی قابل توجه به وقوع پیوسته ولیکن صرفاً در صنعت نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم بوده و نان صنعتی کشورمان چندان با نوآوری همراه نشده است.
 ١٠:٣٤ - يکشنبه ٢٢ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
نانوایان مشهد رتبه‌بندی می‌شوند
اختصاصی/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مشهد گفت: با همکاری موسسه کیفیت رضوی، نانوایان مشهد در حوزه کیفیت رتبه‌بندی خواهند شد.
 ١٠:٢٠ - چهارشنبه ١١ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
رقابت میان آردسازان، بر حسب کیفیت باشد نه رنگ آرد!
اختصاصی/ از زمانی که قرار شد خرید آرد در صنف نانوایان آزادپز و تولیدکنندگان بخش صنف و صنعت هم تحت پوشش یک سامانه صورت گیرد، مخالفت‌ها از سوی فعالان این زنجیره مطرح شد اما مسئولین مربوطه با راه‌اندازی سامانه فروش آرد سایر مصارف، این وعده را دادند که خرید آرد کماکان از سراسر کشور آزاد خواهد بود و فقط به منظور شفاف‌سازی و جلوگیری از ایجاد رانت، این بخش تحت پوشش سامانه قرار خواهد گرفت.
 ١٤:٣٦ - دوشنبه ٢ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
خمیرمایه در تهران باز هم کمیاب شد؟!
اختصاصی/ اواخر سال گذشته بود که به دلیل تأخیر در برداشت نیشکر و چغندر قند و به دنبال آن کمبود ملاس مورد نیاز خمیرمایه، بازار خمیرمایه در کشور ملتهب شد.
 ١١:٤٢ - شنبه ٣٠ آذر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
قطع‌الرجال کارگران ماهر در صنف نان، دستگاه را جایگزین دست کرد!
اختصاصی/ متاسفانه اعمال سیاست‌های غلط از سوی متولیان امر، در چند سال اخیر ضربه بزرگی به نان کشورمان وارد نموده چنان‌که دولت با ثابت نگه داشتن چندین ساله نرخ نان، کار را به جایی رساند که شاطران حرفه‌ای و کاربلد از شغل نانوایی کناره‌گیری کرده و جای خود را به افراد به اصطلاح نانوا و غیر متخصص دادند و متاسفانه زنگ خطر سلامت نان به صدا درآمد.
 ١٢:٣٣ - يکشنبه ١٧ آذر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
نقش خمیرترش در تولید نان
مطابق استاندارد 6262 ویژگی و روشهای آزمون نانهای سنتی خمیرترش خمیری است که در اثر فعالیت میکروارگانیسمها و طی فرآیند، تخمیر ترش شده باشد. خمیرترش، شامل مخلوطی از آرد (یا اجزاء آن) و آب است که به وسیله مخمرها و باکتریهای اسیدلاکتیک، تخمیر شده باشد.
 ١٠:٠٠ - شنبه ٩ آذر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>





پربازدیدترین

جزئیات ابلاغیه قائم مقام وزیر صنعت در مورد نان/ناظران افتخاری بر قیمت و کیفیت نان نظارت می‌کنند

قائم مقام وزیر صمت با ارسال نامه‌ای به روسای سازمان‌های صمت 31 استان و جنوب کرمان، بر ضرورت بکارگیری ناظران افتخاری به خصوص از جامعه فرهنگیان و بسیج اصناف برای نظارت بر قیمت و کیفیت نان تاکید کرد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۱۲۱ up
chf فرانک سويس ۴۳,۳۷۸ up
sek کرون سوئد ۴,۴۱۷ up
nok کرون نروژ ۴,۶۷۵ up
dkk کرون دانمارک ۶,۲۲۹ eq
inr روپيه هند ۵۹۱ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۳۰۹ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۱۸۰ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۳۱۸ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۳ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ down
cad دلار کانادا ۳۱,۹۰۰ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۶۷۶ up
zar راند ۲,۹۲۸ up
try لير ترکيه ۷,۰۸۹ up
rub روبل روسيه ۶۷۹ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۳ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۸۳۹ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۱ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۱۳۴ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۰۱ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۶ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۹ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۷۰۸ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۹۱ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۱۰۰ up
cny یوان چين ۶,۰۶۸ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۷,۸۷۳ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۳۳۲ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۹۷۸ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ down
eur یورو ۴۶,۵۴۹ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۳۸ up
gel لاری گرجستان ۱۴,۵۷۴ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۸۳ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۵ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۸۶۱ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۷ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۴۲۳ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.