صفحه اصلی > آرد > مسوولین فنی 


مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد کرج (کردان):
ژنتیک گندم در کشور باید اصلاح شود
اختصاصی/ پویا شهیار گفت: متأسفانه گندم‌های کشور به لحاظ ژنتیک در حال افت هستند و اگر به فکر نباشیم قطعاً با شرایطی روبه‌رو خواهیم بود که قابل جبران نیست. لذا ارگان‌های مسئول باید روی ژنتیک گندم تحقیق کرده و برای اصلاح آن اقدام کنند.
 ١٢:٢٥ - دوشنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
مسئول کنترل کیفیت شرکت غله استان کردستان:
نانوایان از مضرات مصرف سبوس در واحدهای نانوایی آگاه شوند
غلام مرادی گفت: متأسفانه برخی از واحدهای نانوایی عمدتاً از سبوس‌هایی به صورت جداگانه در پخت نان استفاده می‌کنند که مصرف خوراکی ندارد که البته شاید نانوایان هم نسبت به این مسأله آگاهی‌های لازم را نداشته باشند. لذا باید اطلاع‌رسانی شود که نانوایان آردهای سبوس‌دار استانداردی را که در کارخانه‌ها تولید می‌شود، جایگزین سبوس‌های غیرمجاز در واحدهای نانوایی کنند.
 ١٠:٢٠ - يکشنبه ١٥ بهمن ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیر کنترل کیفیت شرکت صنعتی آرد زر:
مصرف‌کنندگان باید از مضرات کاربرد سبوس خام در حین پخت نان آگاه شوند
اختصاصی/عبدالقادر عنایتی با بیان اینکه افزودن سبوس به خمیر نان در حین پخت به لحاظ سلامتی و بهداشتی صحیح نیست، گفت: متأسفانه در برخی از واحدهای تولیدی نان این اقدام صورت می‌گیرد. باید مصرف‌کنندگان را از مضرات کاربرد سبوس خام در حین پخت نان، آگاه سازیم تا در حین خرید نان به این مسأله توجه کنند.
 ٠٩:٥٣ - سه شنبه ١٠ بهمن ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
مسئول کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری:
با توجه به محدودیت بارش‌ها، دولت باید به فکر کاشت ارقام گندم مقاوم در برابر کم‌آبی و آفات باشد
اختصاصی/ شهره عسگریان گفت: در دو سال اخیر تقریباً با سال‌های خشکسالی مواجه بوده‌ایم و میانگین بارش، بسیار پایین بوده است و با توجه به این مسأله، تنها کاری که دولت در خصوص مسأله گندم می‌تواند انجام دهد این است که ارقام مقاوم در مقابل کم‌آبی کشت کند.
 ١٠:٢٩ - شنبه ٧ بهمن ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
مسئول فنی صنایع آرد ورامین:
سبوس باید حتماً مرحله تخمیر را در نان طی کند
عذرا ملامهدی درباره اضافه نمودن سبوس به صورت جداگانه روی نان پخته شده به منظور ارائه نان سبوس‌دار به مشتری گفت: این اقدام، اشتباه است و حتماً باید سبوس در مرحله تخمیر به خمیر اضافه شود تا کاملاً مرحله تخمیر را طی کند و املاح آن جذب بدن شود.
 ١٠:١٢ - سه شنبه ٢٦ دی ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
عضو هیات اجرایی آکادمی ملی نان ایران:
هدف آکادمی ملی نان ایران، ایجاد بستر آموزشی پیوسته و مناسب است
اختصاصی/فرشاد معماریان با اشاره به اینکه هدف از ایجاد آکادمی ملی نان، فراهم نمودن بستر آموزش پیوسته و مناسب است، ادامه داد: با تکمیل دوره‌های آموزشی، هدف اول شاغلین حوزه نان هستند سپس آموزش‌های عام و عمومی‌تر برای علاقه‌مندان و آموزش‌های تخصصی‌تر برای گروه‌های مختلف مسئولین فنی، مدیران تولید، صاحبین مشاغل و پروانه‌های کسب در حوزه‌های نان و نانوایی قرار دارد.
 ١١:١٦ - يکشنبه ٢٤ دی ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
مسئول کنترل کیفیت شرکت غله استان سمنان:
برای تحویل گندم با افت واقعی، سایز الک‌های آزمایشگاهی باید تغییر کند
اختصاصی/ رضوانه عبدوس گفت: الکی که در حال حاضر برای خرید تضمینی گندم استفاده می‌کنیم، الک 2 در 2 است و ما پیشنهاد داده‌ایم که سایز الک تغییر یابد، به این جهت که گندمی را که از کشاورز خریداری می‌کنیم افت واقعی‌اش محسوب شود و ما دامنه نوسانات افت را تغییر دهیم تا بتوانیم گندم را با افت واقعی تحویل بگیریم.
 ١٠:٠٧ - يکشنبه ٢٤ دی ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 صفحه بعدی >>





ایران بازار آرد عراق را تسخیر می کند

در پی توافق گندمی که میان ایران و روسیه به امضا رسیده است به نظر می رسد تهران دورنمای حضور در بازار آرد عراق را برای خود بسیار روشن می بیند.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
usd دلار آمريکا ۳۷,۱۷۵ up
gbp پوند انگليس ۵۱,۹۹۲ down
chf فرانک سويس ۳۹,۶۷۱ down
sek کرون سوئد ۴,۵۸۷ down
nok کرون نروژ ۴,۷۳۴ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۵۶ down
inr روپيه هند ۵۷۴ down
aed درهم امارات ۱۰,۱۲۳ up
kwd دينار کويت ۱۲۳,۶۲۸ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۳,۵۶۲ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۴,۵۱۵ down
hkd دلار هنگ کنگ ۴,۷۵۲ up
omr ريال عمان ۹۶,۶۸۵ up
cad دلار کانادا ۲۹,۳۶۸ down
zar راند ۳,۱۶۰ down
try لير ترکيه ۹,۷۶۷ down
rub روبل روسيه ۶۵۸ down
qar ريال قطر ۱۰,۲۱۳ up
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۱۳۸ up
syp لير سوريه ۷۳ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۲۰۴ down
sar ريال سعودی ۹,۹۱۴ up
bhd دينار بحرين ۹۸,۸۷۰ up
sgd دلار سنگاپور ۲۸,۱۷۴ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۹۲ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۶۸۸ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۷,۷۳۶ up
lyd دينار ليبی ۲۷,۹۵۸ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۷,۹۵۷ down
myr رينگيت مالزی ۹,۵۱۰ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۵۸۷ down
eur یورو ۴۵,۸۴۱ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۶۲۱ down
afn افغانی افغانستان ۵۳۹ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۰۱۶ up
azn منات آذربايجان ۲۱,۸۶۷ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۲۱۳ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۳,۷۲۳ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

شیرینی در ایام نوروز گران نمی‌شود رئیس اتحادیه قنادان تهران:
آکادمی ملی نان ایران از لحاظ فرهنگی، روانی و تکنیکی به نانوایان کمک می‌کند رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان:
باید روی کیفیت نان در ایران کار شود مربی آکادمی ملی نان ایران در گفت‌وگو با غلات نیوز:
تولید کیک سبوس‌دار تخمیری به همت مجموعه نان آوران مدیرعامل شرکت نان‌آوران مدیترانه مطرح کرد:
مراکز خرید گندم باید تجهیز شوند مسئول آزمایشگاه شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
کارخانه آرد آذر غله
ماشین سازی مرشد گوهر
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
آرد اتحاد
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر