صفحه اصلی > نان > حجیم و نیمه حجیم 


مدیرعامل گروه صنایع غذایی ارکازه:
فرهنگ‌سازی نان‌های سبوس‌دار به درستی صورت نمی‌گیرد
اختصاصی/ غلامرضا مرادی بیان کرد: متاسفانه بیشترین مشکلی که بابت فرهنگ‌سازی نان‌های سبوس‌دار وجود دارد، این است که رسانه‌ها فقط به مردم می‌گویند نان سبوس‌دار بخورید اما این را که چه نوع نان سبوس‌داری سالم و استاندارد است، به مردم اطلاع‌رسانی نمی‌کنند.
 ١١:١٢ - سه شنبه ١٣ آذر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
آزادسازی قیمت آرد و نان تنها نسخه شفابخش نانوایان
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی، آزادسازی قیمت آرد و نان را تنها نسخه شفا بخش پیش روی نانوایان اعلام کرد.
 ٠٦:٣٨ - دوشنبه ١٢ آذر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
گفت‌وگو با نانوایان حجیم و نیمه حجیم
اختصاصی/ اوایل دهه 50 بود که تحولی در صنعت نان ایران به وجود آمد و نان‌های حجیم و نیمه حجیم وارد سفره‌های ما ایرانیان شد. اگرچه در مقابل سهم مصرف 90 درصدی نان‌های سنتی در کشور، این نوع نان‌ها هنوز سهم چشمگیری را در سبد غذایی جامعه به خود اختصاص نداده‌اند
 ١٠:٢٤ - يکشنبه ١١ آذر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
بهبود دهنده رازی همواره در جهت به‌روزرسانی محصولات خود گام برمی‌دارد
اختصاصی/ احمدرضا سلیمانی، مدیرعامل شرکت بهبوددهنده اکسیر سبز رازی در گفت‌وگو با غلات نیوز بیان کرد: شرکت حامیان اکسیر سبز رازی با تحقیق روی واریته‌های گندم و آرد ایران، اخیراً جدیدترین دستاورد خود را در زمینه نا‌ن‌های حجیم به بازار عرضه کرده است.
 ٠٩:٢٥ - سه شنبه ٦ آذر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم تهران مطرح کرد:
رتبه‌بندی نانوایی‌های حجیم در آینده نزدیک/ لزوم بهره‌مندی واحدهای صنفی نان از مسئولین فنی
اختصاصی/محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم تهران با بیان اینکه واحدهای نان حجیم در آینده نزدیک به منظور رقابت‌پذیری بیشتر، درجه‌بندی خواهند شد، اظهار کرد: در حال حاضر یک نوع نان حجیم در کلیه مناطق تهران با شرایط کاملاً متفاوت تولید و با یک قیمت عرضه می‌شود
 ١٠:٥٨ - شنبه ٣ آذر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
نکات مهم در استفاده و مصرف نان جو
نان جو از آرد جو بدون سبوس و یا سبوس دار تهیه می شود، تفاوت این دسته از نان ها با نان هایی مانند نان گندم قدرت سیرکنندگی و فیبر بالایشان است .
 ١٠:٢٢ - پنج شنبه ٢٤ آبان ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیشرفت صنعت نان کشور با بهره‌مندی ازفناوری روز دنیا
رئیس اتحادیه نان های حجیم ونیمه حجیم صنعتی گفت: مواد اولیه مرغوب و مناسب، ماشین آلات ، نیروی انسانی ماهر و آموزش نانوایان در کیفیت نان بسیار موثر است.
 ١٣:١٨ - سه شنبه ١٥ آبان ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>





پیشنهاد فروش کیلویی نان به دولت ارسال شد

رئیس سازمان صمت استان تهران گفت: پیشنهاد اتحادیه این بود که مبنای فروش از هر عدد نان به هر کیلو نان تغییر پیدا کند و قیمت آن متناسب با افزایش قیمت‌ها و هزینه‌ها صورت بگیرد که هم برای تولیدکننده و هم برای مصرف‌کننده قابل قبول باشد. این پیشنهاد برای تصمیم‌گیری نهایی به دولت ارسال شده است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۹۹۳ up
chf فرانک سويس ۴۲,۲۶۲ down
sek کرون سوئد ۴,۶۲۴ down
nok کرون نروژ ۴,۹۰۱ eq
dkk کرون دانمارک ۶,۳۹۷ up
inr روپيه هند ۵۸۷ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۹۹۸ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۰,۲۷۵ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۰۲۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ up
cad دلار کانادا ۳۱,۴۴۶ up
zar راند ۲,۹۷۵ up
try لير ترکيه ۷,۸۴۰ up
rub روبل روسيه ۶۳۳ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۳۵۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۲ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۶۳۳ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۳۸ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۴۷۳ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۵۶ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۱۴۱ up
cny یوان چين ۶,۱۱۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۸,۵۰۳ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۴۴ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۴۰۹ up
eur یورو ۴۷,۷۴۷ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۳۴۹ up
afn افغانی افغانستان ۵۵۴ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۷۷۴ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۶ eq
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

87 درصد از نانوایان حجیم در کشور کارت بهداشت معتبر دارند رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت:
نگاه ما به آکادمی نان ایران، نگاهی ملی است مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک:
استان قزوین در راستای کاهش سن‌زدگی گندم جزو استان‌های برتر است معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
جشنواره عکس خوشه
آذر غله
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر
گل آرد زاگرس