رصد و بررسی عملکرد کارخانجات آردسازی استان زنجان
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از رصد و پایش روند تولید آرد کارخانجات آردسازی استان به صورت مستمر هر 15 روز یکبار خبر داد.
وی نظارت بر روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد و ارائه راهکارهای علمی و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.
وی اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان مطلوب و در دو سال گذشته جزو 3 استان برتر کشور بوده است.
گفتنی است: در استان زنجان 6 کارخانه آرد سازی، سالانه نزدیک به 125 هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید میکنند.
تاریخ: چهارشنبه ١٩ مهر ١٤٠٢ ساعت: ١٠:٠٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|