رئیس اتحادیه نانوایان تهران:
سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه به تعهداتش برای تامین خمیرمایه نانوایان سنتی عمل نکرده است
اختصاصی/ قاسم زراعتکار گفت: طی جلسهای که با سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران داشتیم، قرار شد از طریق تعاونی و با مشارکت سندیکا، خمیرمایه به صورت سهمیهای در اختیار نانوایان قرار داده شود که متاسفانه این مساله مدیریت نشد حتی چندین صورت جلسه هم در این خصوص در سندیکا موجود است.
وی در پاسخ به اظهارات پارسایی مبنی بر اینکه نانوایان سنتی جوش شیرین را جایگزین خمیرمایه کردهاند، اظهار کرد: عملکرد خمیرمایه و جوش شیرین با یکدیگر کاملا متفاوت است. نانوایان ما در حال حاضر از خمیرمایه هم استفاده میکنند منتهی خمیرمایههای صنعتی در نان تافتون سنتی پاسخگو نبوده و نانوا خمیرترش سنتی را در آرد مورد استفاده قرار میدهد. در واقع جوش شیرین نان را در مقابل آتش مقاوم کرده و از سوختگی روی نان و ترشیدگی خمیر جلوگیری میکند.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران گفت: تا سال 85 اگر نانوا جوش شیرین مصرف نمیکرد، بر اساس قانون تعزیرات جریمه میشد اما حالا اگر نانوا این افزودنی را مصرف کند، جریمه خواهد شد. ضمن اینکه در حال حاضر قیمت جوش شیرین افزایش یافته و با توجه به اینکه بیش از چهار سال است نرخ جدید برای نان اعلام نشده، مصرف این افزودنی میان نانوایان سنتی بسیار کاهش یافته و نانوایان توان خرید این ماده را ندارند.
زراعتکار بیان کرد: تاکنون جایگزینی برای جوش شیرین معرفی نشده و هرچه نانوا در تولید نان خمیرمایه به میزان بیشتر استفاده کند، جوش شیرین بیشتری هم لازم خواهد بود.
تاریخ: يکشنبه ١٦ ارديبهشت ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٢٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|