حمایت شرکت غله منطقه یک از استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان
اختصاصی/ یکی از اقدامات شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور در راستای اصلاح الگوی تولید و مصرف نان در سال جاری، حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها بود. دکتر محمود یوسفی، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور در این خصوص گفت: در این راستا تفاهمنامهای را با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم که بر اساس آن، فضایی از شرکت غله منطقه یک در اختیار این نهاد قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک ادامه داد: هدف از این امر، ارتقای سلامت و کیفیت نان است چراکه خلاقیت و نوآوری، شالکه شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها را تشکیل میدهد و قطعا این مساله میتواند به اصلاح وضعیت کنونی نان کمک شایانی کند.
یوسفی در خاتمه با تاکید بر اهمیت سلامت نان به عنوان مهمترین غذا در سفره جامعه بیان کرد: باتوجه به اهمیت جایگاه نان در سبد غذایی خانوار، ضروری است که همه دستگاههای ذیربط و متولیان امر بر حسب جایگاه خود در راستای ارتقاء سلامت این غذای مهم گام بردارند. شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک به نوبه خود گامهایی را در این زمینه برداشته و در آینده هم در دستور کار خود خواهد داشت.
تاریخ: چهارشنبه ٢٢ اسفند ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٣١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|