در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
گرانی خمیرمایه چه ارتباطی به کیفیت نان دارد؟!
نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه با بیان اینکه خمیرمایه نقش مهمی در کیفیت نان دارد، اظهار کرد: مسلما وقتی قیمت خمیرمایه بالا و قدرت خرید نانوا پایین باشد، کیفیت نان صد درصد افت میکند.
وی با اشاره به اینکه وقتی نرخ مشکل اصلی باشد، قطعا کیفیت نان را تحت تاثیر قرار میدهد، افزود: در مردادماه امسال و بعد از گذشت سه سال، حدود 40 درصد به نرخ نان اضافه شد و این در حالی است که درخواست ما افزایش 70 درصدی نرخ و آنالیز واقعی قیمت نان بود که متاسفانه با آن موافقت نشد.
مرادی در ادامه در خصوص افزایش نرخ خمیرمایه گفت: با افزایش شدید نرخ خمیرمایه مواجه هستیم و اینکه میگویند به دلیل گرانی خمیرمایه، مصرف جوش شیرین در واحدهای نان سنتی جایگزین میشود، درست نیست؛ استفاده از جوش شیرین در فرایند تولید نان به این دلیل است که چسبندگی لازم خمیر را در تنور ایجاد نماید که البته در سالهای اخیر مصرف آن در کرمانشاه به زیر 5 درصد رسیده است.
نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه خمیرمایه نقش مهمی در کیفیت نان دارد، اظهار کرد: مسلما وقتی قیمت خمیرمایه بالا و قدرت خرید نانوا پایین باشد، کیفیت نان صد درصد افت میکند.
مرادی در ادامه با بیان اینکه دولت باید یارانه قائل شود تا خمیرمایه ارزان و متناسب با قیمت نانی که میفروشیم، در اختیارمان قرار گیرد، تصریح کرد: افزایش هزینههای تولید و عدم همخوانی با نرخ نان، متاسفانه نانوایان را به اجبار به تخلفاتی چون کمفروشی و گرانفروشی سوق میدهد. متاسفانه در حال حاضر فروش خمیرمایه با نرخ آزاد موجب نابسامانی در بازار شده و نهادی به عنوان متولی باید تعیین و امکان تامین خمیرمایه با نرخ مناسب و منطقی را برای نانوایان فراهم کند.
تاریخ: چهارشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٩ ساعت: ١٠:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|