دلایل کیفیت پایین نان در مازندران چیست؟
اختصاصی/ به گزارش غلات نیوز، مازندران از جمله استانهایی است که دارای گندم کیفی بوده اما به واسطه میزان پایین تولید برای تامین نیاز کارخانهها، عمدتا واردکننده گندم از سایر نقاط کشور است. اما طبق اظهارات کارخانههای آرد مازندران، عمدتاً گندمهایی از سایر نقاط کشور به این استان تزریق میشود که سطح کیفی پایین و البته متغیری دارند.
در گذشته که بخشی از گندم مورد نیاز آردسازان از محل گندمهای خارجی تأمین میشد، مشکلاتی از باب کیفیت آرد تولیدی در سطح استان مطرح نبود اما در حال حاضر کارخانههای آردسازی استان با کیفیت گندمهای دریافتی از نقاط مختلف کشور دست و پنجه نرم میکنند و کیفیت آرد تولیدی چندان مورد رضایت نانوایان استان واقع نمیشود. آردسازان استان مازندران معتقدند با آزاد کردن واردات گندم خارجی از سوی بخش خصوصی و یا خود دولت، مشکلاتشان در تأمین آرد کیفی قابل حل خواهد بود.
کارخانههای آردسازی استان مازندران معتقدند واردات گندم به دلیل پایین بودن کیفیت گندمهای کشور به منظور اختلاط کیفی و ارتقاء کیفیت آرد تولیدی بسیار ضرورت دارد.
مجموعاً 50 درصد از گندمهای تولیدی در سطح کشور گلوتن پایینی دارند و برای استانهایی مانند مازندران که بالغ بر 80 درصد نان مصرفیشان بربری است و نیز با توجه به اینکه واردکننده گندم از سایر نقاط کشور است، این مسأله مشکلساز خواهد بود. چنانچه در حال حاضر نبود گندمهای با گلوتن بالا موجب نارضایتی تولیدکنندگان آرد و به تبع مصرفکنندگان آن (نانوایان) شده است.
تاریخ: دوشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:١٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|