مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست
اختصاصی/ محمد ایزدی با بیان اینکه در اندازه گیری میزان سبوس آرد صرفا رنگ آرد ملاک نیست گفت: بلکه باید در آزمایشگاه از طریق اندازه گیری میزان خاکستر درصد سبوس گیری در آرد مشخص و تایید شود، در برخی از استان ها واریته های گندم های بومی روشن است و باتوجه به این مساله رنگ آرد نمی تواند نشان از درصد بالا و یا پایین سبوس گیری از آرد باشد.
وی افزود: البته با پیگیری های بعمل آمده تصمیم گیری در خصوص تخصیص آرد یارانه ای به نانوایان بر عهده کارگروه های گندم آرد ونان استان ها گذاشته شد که با انتخاب کارگروه زنجان توزیع آرد یارانه ای لواش و تافتون در استان انتخابی شده و در حال حاضر آرد یارانه ای با درصد سبوس گیری 13 و نیم و 15 درصد و آرد نیمه یارانه ای با درصد سبوس گیری 13 ونیم درصد در سطح استان به واحدهای خبازی تخصیص می یابد.
ایزدی ادامه داد: البته باید به این مساله هم توجه داشت که هرچه درصد سبوس آرد بیشتر باشد اسیدفیتیک آن ممکن است تجزیه نشود و خطرات تغذیه ای در حین مصرف به دنبال داشته باشد و درصد سبوس آرد در عین حال باید استاندارد بوده و ارزش های غذایی کامل را به بدن مصرف کننده منتقل نماید.
تاریخ: سه شنبه ٨ بهمن ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٣٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|