دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران مطرح کرد:
مصرف بسیار کمرنگ خمیرمایه در واحدهای نان سنتی
اختصاصی/ مجید پارسایی گفت: با توجه به مصرف 8 میلیون تن آرد در کشور، بر اساس استاندارد باید 40 هزار تن خمیرمایه در واحدهای خبازی مورد استفاده قرار گیرد و با توجه به اینکه خمیرمایه وارد کشور نمیشود بنابراین این میزان باید تماما از محصولات داخلی مصرف شود. در صورتی که طبق محاسبات انجام شده در یک سال گذشته، تنها 20 هزار تن خمیرمایه مورد استفاده قرار گرفته و به جای مابقی از مواد دیگر در واحدهای خبازی استفاده شده است.
وی ادامه داد: نانوایان امروزی تمایل دارند سریعا خمیر را به عمل بیاورند و به همین خاطر به استفاده از جوش شیرین روی میآورند. برای استفاده از خمیرمایه حداقل 2 الی 3 ساعت زمان نیاز است و به عبارتی خمیر باید مدت زمان خواب را طی کند.
پارسایی خاطرنشان کرد: متاسفانه نانوایان با اینکه از مضرات جوش شیرین آگاه هستند، باز هم از این ماده افزودنی استفاده میکنند لذا دستگاههای نظارتی باید در این امر فعال شوند و واحدهای نانوایی را به جد مورد بازرسی قرار دهند. ضمن اینکه باید مردم هم آگاه شوند و بدین ترتیب نانی فاقد جوش شیرین از نانوا طلب کنند.
تاریخ: سه شنبه ١١ ارديبهشت ١٣٩٧ ساعت: ١١:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|