مدیرعامل شرکت نانآوران مدیترانه مطرح کرد:
تولید کیک سبوسدار تخمیری به همت مجموعه نان آوران
اختصاصی/ محمدامین مروتپور گفت: با توجه به دوز شکر و روغنی که در تولید کیک استفاده میشود، مانند نان به عنوان یک محصول سالم از آن یاد نمیشود اما مجموعه نانآوران در تلاش است تا با تولید نوعی از کیکهای سبوسدار تخمیری، کیک سالم را در بازار عرضه نماید.
مدیرعامل شرکت نانآوران مدیترانه و بنیانگذار فروشگاههای زنجیرهای کلانا در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: اساساً سبوس، اسید فیتیک بالایی دارد و موجب دفع آهن میشود، عموماً شاید بسیاری از مردم به دلیل عدم اطلاع از این مسأله به صورت روزانه سبوس را مصرف میکنند ضمن اینکه مصرف نان در ایران بسیار زیاد است و مجموعه نانآوران با توجه به این مسأله سبوس را به صورت فرایندی تخمیر کرده و دوز اسید فیتیک موجود در آن را کاهش میدهد تا ضرر نداشته باشد.
مروتپور با بیان اینکه سبوس تخمیری برنج و گندم در حال حاضر در محصولات مختلف مجموعه نانآوران مورد استفاده قرار میگیرد، گفت: یکی از محصولاتی که میان مصرفکنندگان جا افتاده، نان روستاست که تولید این محصول از ابتدا با همکاری دانشگاه تهران بوده و به این مرحله رسیده است.
مریم ترکمنی
تاریخ: سه شنبه ١٩ دی ١٣٩٦ ساعت: ١٣:٠٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|