توصیه به مصرف نان جو برای جلوگیری از سکته
به گفته متخصصان تغذیه جو یکی از غلات بسیار مفید به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا یک غذای کامل به شمار میرود.
جو تاثیر بسزایی در کاهش کلسترول، فشار خون، چربی و کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد و فیبر موجود در جو باعث هضم آهسته این ماده غذایی در بدن شده و در نتیجه فرد برای مدت طولانی تری سیر میماند.
در صورتی که نان جو کم نمک تهیه شود از تولید چربیهای زیان آور در خون جلوگیری کرده و تنظیم فعالیت دستگاه گوارش، تعدیل فشار خون، تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون، پاکسازی دیوارههای معده و روده از ذرات آلوده کننده، مقابله با رشد تومور در بدن، جلوگیری از چاقی، حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه است.
خواص مهم دیگر نان جو شامل کاهش کلسترول خون، از بین برنده نرمی استخوان کودکان، جلوگیری از سفید شدن مو، درمان کم خونی، درمان زخمهای بدخیم و رفع منافذ باز پوست است.
تاریخ: دوشنبه ١٢ مهر ١٤٠٠ ساعت: ١١:٤٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|