زراعتکار در گفتوگو با غلات نیوز:
نانوایان تهران با کمبود خمیرمایه مواجه هستند/ خمیرمایه باید بر اساس سهمیه آرد مصرفی، میان نانوایان تقسیم شود
اختصاصی/ مدیرعامل شرکت تعاونی نانوایان تهران گفت: بر اساس میزان تولید کارخانههای خمیرمایه در کشور، سازمان صمت برای نانوایان سهمیه تعریف کرده که از طریق شرکت تعاونی در اختیارشان قرار میگیرد، منتها در حال حاضر نانوایان با کمبود خمیرمایه مواجه هستند و سهمیه خمیرمایه باید بر اساس سهمیه آرد مصرفی تعیین شود.
وی با اشاره به میانگین مصرف ماهیانه خمیرمایه در میان نانوایان سنتی ادامه داد: برای نان بربری به طور میانگین ماهیانه تعداد 5 تا 6 کیسه خمیرمایه لازم است که برای نان سنگک این تعداد به 7 تا 8 کیسه میرسد. در حالی که اکنون میزان دریافت خمیرمایه از سوی نانوایان به علت محدودیت تأمین، کمتر از این میزان است.
زراعتکار در ادامه به آخرین وضعیت حمل و نقل آرد نانوایان تهران اشاره نمود و گفت: در حال حاضر با تغییر در مدیریت شرکت حمل و نقل خلیج فارس و نظارت و مدیریت شرکت تعاونی نانوایان، روند حمل آرد در تهران رو به بهبودی است.
تاریخ: يکشنبه ٢٢ دی ١٣٩٨ ساعت: ١٠:١٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|