نانوایان سنندج به دلیل کیفیت پایین آرد جریمه میشوند
اختصاصی/رئیس اتحادیه نانوایان سنندج گفت: متأسفانه افت کیفی آرد در حال حاضر بزرگترین مشکل نانوایانمان است به طوری که آنها مجبورند برای مقابله با سستی آرد، مصرف نمک را از حد مجاز بالاتر ببرند و این موجب اعمال جریمههای سنگین برای این صنف شده است.
اسدی در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: غالباً در فصول گرم سال به دلیل افت گلوتن، آردها از حد معمول سستتر میشوند اما این معضل در حال حاضر از سالهای قبل بیشتر شده است.
وی ادامه داد: این معضل را به فرمانداری، شرکت غله و سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کردهایم که کارگروه گندم، آرد و نان استان از گندمها نمونهبرداری کردند و مشخص شد کیفیت گندمها ضعیف است.
رئیس اتحادیه نانوایان سنندج گفت: طبق گفته کارخانههای استان، آرد تماماً از گندمهای محلی استحصال میشود و این معضل سال گذشته هم برای نانوایان وجود داشت.
اسدی اظهار کرد: البته دو کارخانه در سطح استان آرد باکیفیتتری تولید و عرضه میکنند که طبق اظهارات خودشان، دلیل کیفیت آردشان خرید گندم کیفی از سایر استانهای کشور است.
تاریخ: سه شنبه ٨ مرداد ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٤٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|