تشکیل کارگروه برای کنترل نمک در نان یزد
اختصاصی/ مدیر گروه بهداشت محیط استان یزد به تشریح جزئیات عملکرد کارگروه کنترل نمک در یزد پرداخت.
وی با اشاره به اینکه هدف این کارگروه تقلیل۳۰ درصدی میزان نمک مصرفی در نان طی ۵ سال آینده است، گفت: فاز اصلی کارگروه کنترل نمک در استان، آموزش نانوایان است که در این راستا دوره آموزشی ۶ روزه برای کلیه نانوایان یزد برگزار نمودیم.
مدیر گروه بهداشت محیط استان یزد افزود: همچنین آموزش کشاورزان به منظور ارتقای کیفیت گندم، آموزش مباشرین و ناظرین به منظور خرید گندم، نگهداری و انبارداری، ارتقای سیستم حمل و ساخت سیلو و در مجموع بهروزرسانی چرخه زنجیره گندم، آرد و نان در دستور کار سند بهبود کیفیت نان قرار دارد.
گفتنی است نمایندگانی از مرکز بهداشت استان یزد، اتحادیه صنف نانوایان، شرکت غله، سازمان صنعت، معدن و تجارت، استانداری و فرمانداری و نیز کارخانههای آرد، اعضای کارگروه کنترل نمک در استان یزد هستند.
.
تاریخ: چهارشنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٢٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|