مسئولین استان مازندران به دنبال افزایش سبوس نان نیستند
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان ساری با بیان اینکه نان استان مازندران بسیار سفید و بدون ارزش غذایی است، گفت: در حال حاضر نان سنگک آزاد مازندران با آرد 22 درصد سبوسگیری شده و نان یارانهای با آرد 18 تا 20 درصد سبوسگیری شده تولید میشود و تا کنون اقدامی برای سبوسدار کردن نان استان صورت نگرفته است. متأسفانه مسئولین استان به دنبال افزایش سبوس نان نیستند.
رئیس اتحادیه نانوایان ساری افزود: نصب بنر در خصوص افزایش سطح آگاهی جامعه درباره نانهای سبوسدار، هزینهبر است که با توجه به شرایط فعلی اقتصادی، نانوایان حاضر به صرف این هزینه نیستند.
محمودی با تأکید بر اینکه افزایش میزان سبوس نان استان مازندران همت همگانی مسئولین ذیربط استان را میطلبد، ادامه داد: کارخانههای آردسازی باید به تولید آرد سبوسدار مجاب شوند و یک قانون اجباری برای استفاده از آردهای سبوسدار در نانواییها وضع گردد.
تاریخ: دوشنبه ٣٠ ارديبهشت ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٥٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|