مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد نیک در گفتوگو با غلات نیوز تأکید کرد:
ضرورت افزایش دانش و تخصص متناسب با فناوری روز برای مدیران کنترل کیفیت
اختصاصی/ مریم شمشیرساز گفت: افزایش دانش و تخصص متناسب با فناوری روز و کسب اطلاع از آخرین دستورالعملها و استانداردها، در زمینه ارتقا و حفظ کیفیت محصول تولیدی به مدیران کنترل کیفیت کمک شایانی خواهد کرد.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد نیک در گفتوگو با غلات نیوز تصریح کرد: به منظور ارتقا و حفظ پایداری کیفیت آرد با توجه به استانداردهای ملی و بینالمللی، کنترل و نظارت بر تمامی روند ساخت و عرضه محصول الزامی بوده و در صورت مشاهده هر نوع عدم انطباق در نحوه ساخت باید تولید را متوقف و راهکارهای صحیح به منظور رفع عیوب ارائه و پیادهسازی نمود.
وی ادامه داد: در واقع به منظور ارتقا و حفظ کیفیت آرد تولیدی، لازم است مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت کارخانهها، مواردی را رعایت کنند.
شمشیرساز افزود: ایجاد بانک اطلاعاتی از استانداردهای مورد نیاز، کنترل مواد اولیه، شرایط نگهداری آن، ارزیابی تأمینکنندگان و کنترل فرایند تولید به منظور اطمینان از تولید محصول باکیفیت، از جمله اقدامات ضروری است که در فرایند تولید محصول آرد باید مورد توجه بخش کنترل کیفیت کارخانهها قرار گیرد.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد نیک در ادامه خاطرنشان کرد: مدیران کنترل کیفیت و مسئولین فنی همچنین باید کنترل و نظارت بر بهداشت در تولید و نظارت بر عملکرد سیستمهای تولید را مورد توجه قرار دهند.
وی در ادامه با تأکید بر ضرورت آموزش و بهروزرسانی دانش مدیران کنترل کیفیت و تأثیر آن بر افزایش یا حفظ کیفیت محصول تولیدی تصریح کرد: در کنار همه عواملی که در بخشهای مختلف زنجیره تولید بر کیفیت محصول تولیدی اثرگذار هستند، بررسی بازخوردهای مشتریان بسیار حائز اهمیت خواهد بود از اینرو ما به طور مستمر با مشتریانمان در ارتباط و پاسخگوی نیازشان هستیم.
تاریخ: دوشنبه ٣ بهمن ١٤٠١ ساعت: ١٥:٠٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|