در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
ما مطابق با استاندارد 103 آرد تولید میکنیم/ خطراتی که مسیر اشتباهی برای تولید نان سبوسدار دارد
اختصاصی/ مدیرعامل کارخانه آرد سفید ارمغان بجنورد در واکنش به اجرای اجباری طرح تولید آرد کامل در استان خراسان شمالی گفت: استاندارد آرد تعریف شده و با توجه به اینکه 85 درصد نانهای مصرفی مردم استان بربری است، آرد کامل برای این نوع نان در استاندارد، 103 تعریف نشده و استاندارد تعریف شده برای نان بربری آرد 18 درصد سبوسگیری شده است.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه پخت نان کامل نیاز به تخصص کافی دارد، افزود: قطعاً روند تولید نان با آرد کامل باید به شکل استاندارد و صحیح پیش رود تا به جای تأمین نیازهای اساسی بدن سلامت مصرفکننده را به خطر نیندازد لذا ضروری است تا نانوایان تخصص و آگاهی کامل را در این زمینه داشته باشند.
تاریخ: شنبه ١٤ تير ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٥٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|