مدیرعامل کارخانه آرد رودان:
همه مقصر بیکیفیتی نان را بیکیفیتی آرد میدانند!
اختصاصی/ منصور معمارزاده با اشاره به تأثیر 10 درصدی کیفیت آرد در کیفیت نان گفت: بیش از آرد، مهارت نانوا و تجهیزات پخت در کیفیت نان نقش دارند اما متأسفانه در صورت بیکیفیت شدن نان، در وهله اول همه مشکل را به گردن آرد میاندازند.
وی افزود: ما تنها کارخانه آرد شهرستان رودان هستیم و دلالان با هدف فروش آردشان سعی دارند کارخانه را بین نانوایان تخریب نمایند.
معمارزاده با اشاره به دلایل کیفیت پایین نان در شهرستان رودان ادامه داد: وزن چانه نانهای لواش و تافتون در شهرستان کاهش یافته که قطعاً این مسأله روی کیفیت نان اثر میگذارد در حالی که متأسفانه همه دلیل بیکیفیتی نان را به گردن آرد میاندازند. ضمن اینکه غالباً نانوایان ما آموزشدیده نیستند و با توجه به اینکه قیمت نان از سال 93 تغییری نداشته اما هزینههای تولید به شدت افزایش یافته، نانوایان انگیزهای برای تولید نان کیفی ندارند.
تاریخ: يکشنبه ٢٠ مرداد ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٥٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|