مدیر R&D شرکت صنایع پروتئینی توس سویا مطرح کرد:
جایگزین سبوس سویا به جای سبوس گندم در صنعت نان
اختصاصی/ علی حیدری گفت: شرکت صنایع پروتئینی توس سویا برای اولین بار سبوس فراوری شده سویا را به بازار ارائه داده که فاقد اسید فیتیک و آکریل آمید است. این ماده، غنی از فیبر بوده و مواد مغذی و املاح معدنی بیشتری نسبت به سبوس گندم داشته و در فراوردههای غلهای کاربرد بسیار بالایی دارد.
مدیر R&D شرکت صنایع پروتئینی توس سویا در گفتوگو با غلات نیوز با اشاره به اینکه سبوس سویا یک فیبر طبیعی بوده و دارای خواص سلامتبخش است، درباره کاربرد این محصول در نانهای سنتی گفت: این محصول به افزایش فیبر در نانهای سنتی کمک میکند و از آنجا که به صورت فراوری شده تولید میشود، هم در مرحله قبل از تخمیر خمیر نان در واحدهای نانوایی و هم پس از تخمیر خمیر قابل استفاده خواهد بود. ضمن اینکه حجم و رنگ محصول نهایی را تغییر نمیدهد.
مدیر R&D شرکت صنایع پروتئینی توس سویا خاطرنشان کرد: برای اشاعه فرهنگ مصرف پودر سویا در صنعت نان باید از طریق شبکههای اجتماعی و رسانهها اطلاعرسانی شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در تولید محصول سبوس سویا هیچگونه حمایتی از ما نشد، گفت: در خواست ما از مسئولین این است که از تولید ملی حمایت کنند. متأسفانه مسئولین به جای حمایت آنقدر سختگیری و هزینهتراشی میکنند که ما از تولید منصرف خواهیم شد. برای تولید پودر سویا سرمایه سنگینی را متحمل شدیم که متأسفانه هنوز در بازار این هزینه برایمان جبران نشده است.
تاریخ: يکشنبه ١٧ دی ١٣٩٦ ساعت: ١٢:٥٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|