قنادان قشری آسیبپذیر در روزهای کرونایی
اختصاصی/ متاسفانه ویروس کرونا در کشور به بسیاری از مشاغل ضربه زد که یکی از آنها صنف قنادان بود و دریغ از حمایت مسئولین از قنادان در شرایطی که این صنف با مشکلات بسیاری در پی شیوع کرونا در کشور مواجه شد.
وی ادامه داد: انتقال کرونا از طریق شیرینی امکان ندارد و وقتی محصولات در دمای حداقل بین۱۸۰ تا۳۵۰ درجه قرار میگیرند، ویروس کرونا زنده نخواهد ماند.
گواهی افزود: مگر اینکه فروشندگان ناقل ویروس باشند که آن هم ما مرتب نیروهایمان را چک میکنیم و علاوه بر این از سوی وزارت بهداشت هم مرتب از ما آزمایش میگیرند و توصیه ما به مردم این است که محصولات شیرینی را از قنادیهای معتبر خریداری کنند تا از انتقال ویروس جلوگیری شود.
این قناد پیشکسوت گفت: همیشه بازه زمانی ۱۵ اسفند ماه تا ۱۰ فروردین ماه، پیک فروش قنادان است اما متاسفانه این زمان برای ما با ویروس کرونا همراه شد و بالغ بر ۵۰ تا۶۰ تن شیرینیهای تولید شده روی دست قنادان ماند که در نهایت به مؤسسات خیریه و بیمارستانها اهدا کردیم.
گواهی با انتقاد از عملکرد دولت در قبال ضرر و زیانهای کرونایی قنادان بیان کرد: متاسفانه نه تنها در این شرایط از ما حمایتی صورت نگرفت و حتی به یک وعده هم عمل نشد بلکه تحت فشار هم قرار گرفتیم و با اینکه در مدت 28-27 روزه تعطیلی قرنطینه برخی مشاغل، ما حق بیمه کارگران را به سازمان تامین اجتماعی کامل پرداخت کردیم، متاسفانه هیچ ارگانی هیچ حمایتی از قنادان نکرد، آن هم از صنفی که بیشترین ضرر را در روزهای ورود ویروس کرونا به کشور متحمل شدند.
تاریخ: يکشنبه ١٦ شهريور ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٢٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|