اختلال در وضعیت اقتصادی و زنجیره تامین، ایمنی غذایی در جهان را به خطر میاندازد
بر اساس مقاله جدید منتشر شده از سوی محققان در انجمن International Food Policy Research Institute، کووید 19 منجر به خراب شدن وضعیت اقتصادی شده که روی همه بخشهای ایمنی غذایی تاثیر میگذارد. بازارهای کشاورزی و غذایی با کمبود نیروی کار مواجه هستند که به دلیل قرنطینه و همچنین تغییر بزرگ در تقاضای غذا به وجود آمده است.
به گزارش غلات نیوز و به نقل از میلر، این تغییر نیز ناشی از عوض شدن میزان درآمدها، بسته شدن رستورانها و مدارس و غیره به وجود آمده است. یافتههای کلیدی نشاندهنده تاثیر کووید 19 بر سیستم غذایی، اقتصاد جهانی، فقر، سلامتی و تجارت بوده است.
مهمترین تاثیر پاندمی روی ایمنی غذایی از طریق کاهش درآمدها بوده است که دسترسی غذا را در ریسک قرار میدهد. این محققان بیان کردهاند که کاهش درآمد به صورت ویژه روی مصرف غذاهای مغذی مانند میوهها، سبزیها و انواع گوشتها تاثیر گذاشته و انتظار کمبود مواد مغذی در میان جوامع وجود دارد که منجر به ضعیف شدن وضعیت سلامتی میشود.
دولتهای همه کشورهای جهان تلاش کردهاند تا در مورد موجود بودن غذا و زنجیره تامین اطمینان یابند اما زنجیره تامین غذا و همچنین تاثیر کووید 19 در کشورهای مختلف، متفاوت بوده است. علاوه بر دیگر مسائل، تجارت و ثبات آن نیز موضوعی حائز اهمیت است.
تاریخ: شنبه ١٩ مهر ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٥٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|