تولید نانهایی با قابلیت درمان بیماری دیابت
اختصاصی/یک متخصص حوزه نان با بیان اینکه در ایران، جمعیتی 15 میلیونی مبتلا به بیماری دیابت هستند، بیان کرد: ما به فرمول پخت نانهایی دست یافتهایم که بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 با مصرف این نان ظرف مدت 45 روز، کاملا درمان خواهند شد.
وی در ادامه با اشاره به حساسیت تولید این نوع نانها اظهار کرد: اگر فرمول این نوع نان به درستی در فرایند تولید رعایت نشود، ممکن است قند فرد مصرفکننده به طور ناگهانی پایین بیاید و فرد به کما برود.
این متخصص حوزه نان گفت: در سال 73، طرح نان ملی را ارائه نمودم اما متاسفانه مورد حمایت واقع نشد و با گذشت بیش از 20 سال، شرکت دیگری محصولی مشابه آن را تولید و روانه بازار کرد.
عالمی با بیان اینکه این نوع نانها با غنیسازی گیاهی و مخصوص بیماران دیابتی تولید میشوند، تصریح کرد: متاسفانه تاکنون موفق به ارائه این نان به بازار نشدهایم اما کارهای اجرایی آن انجام شده و 70 درصد از طرح ثبت اختراع گردیده و در حال اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو از طریق پارک علم و فناوری هستیم.
وی با اشاره به اینکه فرمول تولید نانهای گیاهی دیابتی در نانهای سنتی و حجیم قابل اجرا خواهد بود، خاطرنشان کرد: ما این آمادگی را داریم که با آموزش به نانوایان، تغییرات اساسی و اصولی در نان کشور ایجاد کنیم. نانوایان در وهله اول باید نسبت به آنچه تولید میکنند و مواد اولیهای که به کار میگیرند، آگاهی کامل داشته باشند اما متاسفانه در بسیاری از موارد، شرایط استاندارد تولید نان در ایران رعایت نمی شود.
تاریخ: شنبه ٢٨ مهر ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٥٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|