رئیس اتحادیه نانوایان سنگک ادعا کرد:
نان سنگک در تهران به هیچ عنوان سفید نیست!
اختصاصی/اصغر پابرجا گفت: واحدهای نان سنگک در تهران به هیچ عنوان از آرد 18 و 20 درصد سبوسگیری شده استفاده نمیکنند و با توجه به اینکه کلیه نانوایان تحت پوشش سامانه اقدام به خرید آرد مینمایند، در سامانههای خرید آرد، آرد ویژه سنگک 12 و 15 درصد سبوسگیری شده تعریف گردیده است.
وی افزود: البته برخی مواقع ممکن است که کیفیت آردها دچار نوسان شود و کیفیت نان متأثر از آن افت کند.
پابرجا در خصوص این احتمال که نانوایان آرد سفید را خارج از شبکه خریداری و با آرد ویژه سنگک اختلاط کنند، اظهار کرد: چنین تخلفی در واحدهای سنگک اتفاق نمیافتد زیرا قیمت آرد بالاست و خرید خارج از شبکه برای نانوا صرفه ندارد.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران در خاتمه بر عدم استفاده از افزودنی جوش شیرین و جوهر قند در واحدهای سنگکی تهران تأکید کرد.
تاریخ: سه شنبه ٥ آذر ١٣٩٨ ساعت: ١١:٢٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|