رئیس اتحادیه نانوایان ساوه:
زمینه آموزش نانوایان در ساوه فراهم نیست
اختصاصی/ محرمعلی شریفی با بیان اینکه از برگزاری آخرین دوره آموزشی نانوایان ساوه دو سال میگذرد، خاطرنشان کرد: متأسفانه زمینه آموزش صنف نانوایان در شهرستان ساوه فراهم نیست. اداره فنی و حرفهای ساوه از کارشناس آرد و نان برخوردار نبوده و مکان مناسبی برای برگزاری دوره آموزشی در اختیار ندارد.
شریفی با اشاره به نقش 50 درصدی آموزش نانوایان در کیفیت نان، افزود: کارگران باید ملزم شوند تا قبل از فعالیت در واحدهای نانوایی حتماً دورههای آموزشی را بگذرانند. اما متأسفانه در ساوه به این مسأله اهمیت داده نمیشود. غالباً کارگران در حین کار به صورت تجربی در واحدهای نانوایی فوت و فن پخت نان را یاد میگیرند اما نان یک مسأله بسیار تخصصی است و نیروی انسانی این صنف باید به صورت آکادمیک تحت آموزش قرار گیرد.
رئیس اتحادیه نانوایان ساوه بیان کرد: متأسفانه اتحادیه به تنهایی از اهرم کافی برای برگزاری دورههای آموزشی برخوردار نیست و لازم است ارگانهای مربوطه نیز در این زمینه یاری کنند. اداره بهداشت، فرمانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارت باید زمینه آموزش مستمر را در صنف نانوایان ساوه فراهم نمایند.
تاریخ: شنبه ٤ اسفند ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|