صفحه اصلی > نان > صنعتی 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 Baking Temperature Optimization

  بهينه سازي حرارت در پخت محصولات نانوايي

  اندازه گيري، کنترل فرايند پخت را امکانپذير مي نمايد. فرآيند حرارتي در بخش نانوايي، تمامي مراحل پخت، از مرحله تخمير گرفته تا مرحله پخت نهايي و بهينه سازي محصول را در برگرفته و همچنين، بر مراحلي از قبيل بسته بندي و فرايند سرمايش نيز اثرگذار خواهد بود.

            

مديريت تغييرات دمايي
هنگام صحبت در رابطه با تغييرات دمايي در فرآيند پخت محصولات نانوايي، مجوز اعمال تغييرات دمايي و اثرگذاري، دو مقوله کاملاً مجزا هستند. در زمانهاي گذشته، فرهاي قديمي نمي توانستند همانند فرهاي امروزي، انواع مختلفي از محصولات را به خوبي پخت نمايند و اين مسأله منجر به توجه بيشتر به لزوم تغيير شرايط براي اعمال برخي اصلاحات اساسي شد. علاوه بر اين، براي پخت انواع محصولات فاقد گلوتن به دماي بيشتر و فرآيند پخت طولانيتري نياز است. بنابراين، تجهيزات بايد به روز باشد و فرآيند پخت به عايق هاي حرارتي و روکش هاي ترموکوپل کارآمدتري نياز دارد.
بدين ترتيب، فرهاي متعادل قادرند که روي چرخه پخت محصول کار کنند، به گونهاي که رطوبت مطلوب و بيشترين حجم و بافت ايدهآل فراهم آيد. در اين فرايند از آناليز منحني S استفاده ميشود که مشخص ميکند دقيقاً در چه زمان چه نوع واکنش شيميايي در حال وقوع است. تجهيزاتي خاص از قبيل                   ® Breadometer (برِدومتر) براي آناليز  و محاسبه زمان پخت مناسب و يا مدت زمان مورد نياز براي فرآيند تخمير، فرآيند ژلاتينه شدن نشاسته و رسيدن به دماي مناسب و کافي براي پخت محصول، مورد استفاده قرار ميگيرد.

بهينه سازي
در موارد متعددي مشاهده شده است که پس از بهکارگيري سنسور® Breadometer، نانوايان توانستند بر مشکلاتي از قبيل بهبود فرايند تخمير و ژلاتينه شدن نشاسته فائق آيند. به علاوه، ضمن بهبود سطح رطوبت و ميزان تردي پوسته محصول نهايي، حجم محصول افزايش يافت و به ميزان 12 درصد از دورريز محصول نهايي کاسته شد. نانواييها همچنين قادرند براي توليد محصول در حجم ثابت و مدت زمان پايين، دماي فر را کاهش دهند که اين خود منجر به کاهش هدررفت انرژي ميگردد. با تنظيم دماي فر، مدت زمان پخت به ميزان 4 دقيقه کاهش يافته و بسياري از خواص رئولوژيکي محصول از قبيل خاصيت برش آن بهبود مييابد.
اطلاعات اوليه حاصل از بهکارگيري سنسور        ® Breadometer، به نانوايان کمک ميکند تا سيستم خود را براي ميزان تخمير مناسب، ژلاتينه شدن نشاسته و رسيدن به دماي پخت مطلوب تنظيم نمايند که به صورت خودکار محاسبه شده و از طريق نرمافزار، نمايش داده ميشود. با محاسبه زمان پخت مناسب، علاوه بر صرفهجويي در مصرف انرژي، بهترين بافت محصول حاصل خواهد شد و با حفظ رطوبت مطلوب، امکان بيات شدن زودهنگام محصول نيز کاهش خواهد يافت.

ايمني و سلامت محصولات
عليرغم اينکه نانواييهاي تجاري، سالها پيش از مزاياي تنظيم حرارت به علت بهرهوري و کيفيت بهتر محصولات توليد شده حاصل از اين پروسه آگاهي يافته و يا به صورت علمي با اهميت عوامل ميکروارگانيسمي پخت آشنا شدند، اما بايد به اين نکته نيز توجه کنند که آناليز زمان و دما، عاملي حياتي براي امنيت و سلامت مواد غذايي محسوب ميشود.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٢ شهريور ١٣٩٦        ساعت:     ٠٨:٤٦

 


خروج




دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...