توصیههای بهداشتی مرکز پژوهشهای غلات برای تأمین نان در شرایط احتمال آلودگی به ویروس کرونا
مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران برای جلوگیری از آلودگی نان به ویروس کرونا در خرید، حمل و نگهداری و مصرف توصیههایی را به شرح ذیل اعلام کرده است:
با خرید و انتقال نان بستهبندی شدهی صنعتی به منزل نسبت به تغییر ظرف نگهداری نان و دور انداختن پلاستیک آن اقدام شود.
ب- نان صنفی( نانی که در واحدهای صنفی سنتی و حجیم بهصورت تازه و گرم تولید و عرضه میشود)
- بهتر است نان مورد نیاز از واحد نانوایی تهیه شود که محیط و تجهیزات آن تمیز و افراد شاغل درنانوایی علائم بیماری نداشته و مسئول دریافت پول نان در فرآیند تولید و تحویل نان دخالت نداشته باشد.
- از پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی و همچنین برس زدن آن خودداری کنید.
- از بریدن و خرد کردن نان با چاقو و قیچی در نانوائی بپرهیزد.
- برای حمل نان از کیسهی پارچهای پاکیزه استفاده کرده و پس از خارج کردن نان در منزل کیسه را بشوئید.
- تحویل گرفتن نان و قرار دادن آن در کیسه با دست تمیز انجام شود.
- کیسه پلاستیکی برای حمل نان مناسبت نیست ولی اگر استفاده کردید پس ازخارج کردن نان آن را دور بیندازید.
- دفعات مراجعه به نانوایی را از طریق خرید بیشتر نان و نگهداری آن در کیسه مخصوص در فریزر کاهش دهید.
- اگر به سلامت نان خریداری شده تردید دارید نسبت به حرارت دادن آن قبل از مصرف اقدام نمائید در این خصوص میتوانید از توستر، ماکروویو و یا ماهیتابه و قابله استفاده کنید.
- با توجه به احتمال آلودگی پول نقد، دستکم از کارت بانکی استفاده شود.
توجه: فریز کردن، ویروسهای احتمالی در نان را از بین نمیبرد ولی با حرارت دادن ویروسها از بین میروند.
تاریخ: جمعه ١٦ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ٠١:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|