رئیس هیات مدیره شرکت آردین نان پارسیان (گلاج):
مصرفکننده باید درباره افزودنی مصرفی خود آگاه باشد
اختصاصی/محمد حبیبی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان استاندارد، متولیان بررسی و نظارت بر استفاده از بهبوددهندهها در واحدهای تولیدی هستند، گفت: مصرفکنندگان نیاز به آگاهی درباره موادی دارند که در تولید محصول خود مورد استفاده قرار میدهند و این وظیفه ارگانهای مربوطه است که در این راستا فرهنگسازی کنند.
رئیس هیأت مدیره شرکت آردین نان پارسیان (گلاج) در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: متاسفانه تولیدکنندگانی در صنف بهبوددهنده در بازار حضور دارند که محصولات کیفی و بهداشتی به بازار ارائه نمیدهند و در تولید از مواد صنعتی و نامرغوب استفاده میکنند در حالی که در تولید بهبوددهندهها باید از مواد ارگانیک استفاده شود ضمن اینکه بخشی از مصرفکنندگان، مواد بهبوددهنده مرغوب را از افزودنیهای شیمیایی و تقلبی تشخیص نمیدهند.
وی ادامه داد: نظارتی روی استفاده از بهبوددهندهها در واحدهای تولیدی نیست و اغلب از روی ناآگاهی و به دلیل ارزان قیمت بودن برخی از افزودنیها، به سراغ موادی میروند که خطرناک بوده و تحت نظارت استاندارد تولید نشدهاند.
رئیس هیأت مدیره شرکت آردین نان پارسیان (گلاج) تصریح کرد: ما تولیدکننده مشتقات نان هستیم و با توجه به اینکه نان ارتباطی مستقیم با بیماریهای گوارشی دارد، باید از مصرف مواد غیربهداشتی در تولید آن به جد جلوگیری شود و دولت با حمایت از تولیدکنندگان واقعی، شرایطی را برای ما فراهم آورد تا قیمت تمام شده محصولمان کاهش یابد و بتوانیم محصول خود را با قیمت ارزانتر روانه بازار کنیم و نانوایان راغب به خرید بهبوددهندههای استاندارد و اصولی شوند.
حبیبی در ادامه گفت: متولیان امر باید قیمت مواد اولیه وارداتی را در بخش گمرگ کاهش دهند و به جهت تامین مواد اولیه با قیمت معقول، ارز دولتی در اختیارمان قرار دهند.
تاریخ: شنبه ٣١ شهريور ١٣٩٧ ساعت: ١٣:٢٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|