کشف مادهای برای درمان کیفیت نان!
اختصاصی/ یک نانوای اهل آذربایجان غربی از کشف یک ماده برای اصلاح کیفیت آرد و نان خبر داد.
وی افزود: برای هر کیسه آرد ۴۰ کیلویی، لازم است که ۱۳۰ یا ۱۴۰ گرم از این مکمل به آرد اضافه شود، این افزودنی حتی از گلوتن موجود در داخل آرد هم بیشتر موجب تقویت آرد میشود.
مینایی ادامه داد: این ماده علاوه بر افزایش حجم نان، آب خمیر را هم زیادتر میکند و در این صورت چانههای بیشتری از خمیر به دست میآید ضمن اینکه در تولید پیراشکی، جذب روغن را به شدت کاهش داده و نیز بافت خمیر را ریز و خوش طعم میکند.
این نانوای آذربایجانی خاطرنشان کرد: ما برای اولین بار در کشور موفق به تولید نان جو صد درصد خالص و بدون افزودنی شکر، روغن و نمک شدهایم، نانی که به مدت سه روز قابلیت نگهداری در هوای آزاد و یک هفته در یخچال را دارد.
مینایی در حال حاضر به آموزش تولید انواع نانهای روز اروپایی و ترک در ارومیه میپردازد.
تاریخ: شنبه ٢٢ دی ١٣٩٧ ساعت: ١١:١٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|