تاکید بر رفع موانع موجود در ارتقای کیفیت نان استان خوزستان
سرپرست غله وخدمات بازگانی استان خوزستان بر رفع موانع موجود در ارتقای کیفیت نان تولیدی استان خوزستان تاکید کرد.
جهان نژادیان گفت: با توجه به پروسه زمان بر و پر هزینه برداشت گندم و تحویل ، ارسال گندم به کارخانجات، استحصال آرد و در آخر تولید نان در نانوایی ها ، ارتقاء کیفیت نان برای مصرف از الزامات حفاظت از منابع و سلامت آحاد مردم می باشد.
وی با اعلام اینکه این اداره برای ارتقای کیفیت پخت نان با مشارکت سازمان فنی و حرفه ای استان از پایان دهه ی 80 شروع به آموزش کارگران نانوایی ها کرد و موفق به آموزش بیش از 11 هزار نفر از نیروهای نانوایی های استان شد گفت: اما شرایط نامناسب آب و هوایی، پائین بودن دستمزد کارگران که موجب حضور کوتاه مدت غالب کارگران در این حرفه است باعث شد تا نتایج مطلوبی در این زمینه کسب نکنیم.
جهان نژادیان در پایان خواستار مشارکت تمامی اعضای کارگروه گندم ، آرد و نان استان در خصوص رفع مشکلات نانوایان وهمچنین بررسی عواملی مانند رقابت ما بین نانوایی ها در تولید نان مطلوب ، ساماندهی نیروی انسانی فعال در حوزه تولید نان و افزایش نظارت بازرسین از نحوه ی پخت نان در نانوایی ها شد.
تاریخ: شنبه ٢٨ تير ١٣٩٩ ساعت: ١٤:١٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|