آیا مشکل کیفیت آرد در هرمزگان به ذخیرهسازی گندم برمیگردد؟!
اختصاصی/ به گفته مدیرعامل کارخانه آرد شفیعی هرمزگان، عدم برخورداری این استان از گندم با کیفیت مناسب و البته نگهداری گندمها در انبارهای روباز، از دلایل افت کیفی آرد در این استان به شمار میآید.
شفعیی در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: متاسفانه گندمها باتوجه به آب و هوای شرجی و رطوبت بالای هرمزگان، در انبارهای روباز نگهداری و ذخیرهسازی میشوند که بر حسب شرایط خاص آب و هوایی استان، کیفیت گندمها تحت تاثیر قرار میگیرد. وی افزود: در شرایطی وضعیت ذخیرهسازی گندم در هرمزگان نامطلوب و غیراستاندارد است که طی 4 سال گذشته ما تنها سیلوی مکانیزه و بتنی استان را در منطقه حاجیآباد استان احداث کردهایم و متاسفانه از ظرفیت ایجاد شده استفاده نمیشود! شفیعی ادامه داد: سیلوی خانه زرین غلات مهرگان در منطقه حاجیآباد دارای 50 هزار تن ظرفیت ذخیرهسازی استاندارد گندم است، سالیانه به طور میانگین 40 تا 45 هزار تن گندم در استان هرمزگان خریداری و تنها از این مقدار 10 هزار تن گندم تحویل سیلو داده میشود و متاسفانه مابقی در فضای روباز غیراستاندارد نگهداری میگردد! مدیرعامل کارخانه آرد شفیعی هرمزگان تصریح کرد: پیش از ایجاد این سیلو، دغدغه مسئولین، عدم برخورداری استان هرمزگان از ظرفیت ذخیرهسازی استاندارد و مکانیزه بوده است در حالی که سال اول احداث سیلو، ما تنها 12 هزار تن گندم، سال دوم که البته خودمان مستقیما وارد عملیات خرید شدیم 35 هزار تن، سال سوم 11 هزار تن و امسال هم تنها 10 هزار تن گندم ذخیرهسازی کردیم که البته امسال به ما اجازه ورود به عملیات خرید و خرید مستقیم گندم از کشاورزان داده نشد!
تاریخ: دوشنبه ١٨ مرداد ١٤٠٠ ساعت: ١٤:١٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|