در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
پیشنیاز تولید آرد کامل در واحدهای آسیابانی، پذیرش جامعه است
اختصاصی/ مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد نیک گفت: آرد کامل نیاز به غنیسازی ندارد اما با توجه به اینکه نیازمند خط تولید جداگانه در واحدهای آسیابانی است، ابتدا باید فرهنگ مصرف این آرد در جامعه به طور کامل نهادینه شود تا کارخانهها در این مسیر با اطمینان سرمایهگذاری کنند.
وی افزود: در حال حاضر به دلیل عدم استقبال از آردهای سبوسدار، چه از سوی جامعه و چه از سوی مردم، باتوجه به هزینه کلان سرمایهگذاری، آسیابانان از استقرار خط تولید آرد کامل چندان استقبال نمیکنند و ابتدا باید به طور کامل نان سبوسدار در جامعه نهادینه شود و سپس کارخانهها در این مسیر سرمایهگذاری کنند.
شمشیرساز ادامه داد: متاسفانه جامعه طالب آرد سفید است و توجه به ارزش تغذیهای نانهای سبوسدار در سالهای اخیر به فراموشی سپرده شده و مردم صرفا به ظاهر نان توجه میکنند و متاسفانه نانوایان با هدف جلب مشتری، نان سنگک را با آرد تافتون و لواش و حتی آرد بربری تولید میکنند.
وی با بیان اینکه رسانهها نقشی اساسی در ترویج فرهنگ تولید و مصرف نانهای سبوسدار دارند، تصریح کرد: مردم باید بدانند نانهای سفید از لحاظ تغذیهای غنی نیستند و نان تیره از بیماریهای غیرواگیر و شایع در سطح جامعه از جمله دیابت، فشار خون بالا و سوء تغذیه جلوگیری میکند.
مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد نیک در ادامه در خصوص طرح غنیسازی آرد با ویتامین D گفت: در حال حاضر نمیتوان درباره اجرای این طرح اظهار نظر کرد و ابتدا لازم است تحقیقات و کارشناسیهای لازم صورت گیرد و پس از آنالیزها و بررسیهای کامل، طرح به مرحله اجرا برسد.
تاریخ: شنبه ٢٧ دی ١٣٩٩ ساعت: ١٥:٢٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|