ضرورت ایجاد بسترهایی برای تبادل اطلاعات میان مسئولین فنی
اختصاصی/ مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد نوین تویسرکان گفت: قطعاً تبادل اطلاعات برای مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت کارخانههای آردسازی لازم است که این بستر در جلسات و هماندیشیها و همایشها فراهم خواهد شد.
وی افزود: در گذشته دورههای آموزشی مسئولین فنی از سوی اداره استاندارد به صورت حضوری برگزار میشد که در حال حاضر به دلیل شیوع ویروس کرونا این دورهها به صورت آنلاین برگزار میگردد.
مژدهای در ادامه با بیان اینکه تولید آرد سالم و باکیفیت دغدغه اصلی مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت کارخانههای آردسازی است، خاطرنشان کرد: باید فرهنگ پذیرش نان سالم از سوی جامعه اصلاح و فرهنگ صحیح نهادینه شود. متأسفانه غالباً مردم خواهان نانهای سفید بدون سبوس و فاقد ارزش غذایی هستند و این مسأله موجب میشود مشتریان ما از ما توقع تولید آرد سفید داشته باشند. لازمه این امر، آن است که دستگاههای متولی برای اصلاح فرهنگ مصرف نان در جامعه وارد عمل شوند. البته در استان همدان این مشکل تا حدودی رفع شده و فرهنگ پذیرش نان سبوسدار تا حدی در میان مردم جا افتاده است.
تاریخ: چهارشنبه ٢٣ مهر ١٣٩٩ ساعت: ١١:٢٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|