مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد کرج (کردان):
ژنتیک گندم در کشور باید اصلاح شود
اختصاصی/ پویا شهیار گفت: متأسفانه گندمهای کشور به لحاظ ژنتیک در حال افت هستند و اگر به فکر نباشیم قطعاً با شرایطی روبهرو خواهیم بود که قابل جبران نیست. لذا ارگانهای مسئول باید روی ژنتیک گندم تحقیق کرده و برای اصلاح آن اقدام کنند.
وی افزود: در مواقعی که آرد تحویلی به نانوایان به دلیل گندمهایی که ما در اختیار داشتهایم ضعیف باشد، بهبوددهندههایی را برای اصلاح وضعیت آرد به نانوایان ارائه خواهیم کرد.
شهیار با اشاره به تأثیر بیش از 80 درصدی گندم به عنوان ماده اولیه در تولید آرد کیفی گفت: در صورتی که ماده اولیه نامرغوب در اختیار داشته باشیم، تولید آرد کیفی امکانپذیر نیست.
تاریخ: دوشنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ١٢:٢٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|