مسئول کنترل کیفیت شرکت غله استان کردستان:
نانوایان از مضرات مصرف سبوس در واحدهای نانوایی آگاه شوند
غلام مرادی گفت: متأسفانه برخی از واحدهای نانوایی عمدتاً از سبوسهایی به صورت جداگانه در پخت نان استفاده میکنند که مصرف خوراکی ندارد که البته شاید نانوایان هم نسبت به این مسأله آگاهیهای لازم را نداشته باشند. لذا باید اطلاعرسانی شود که نانوایان آردهای سبوسدار استانداردی را که در کارخانهها تولید میشود، جایگزین سبوسهای غیرمجاز در واحدهای نانوایی کنند.
وی با اشاره به اینکه آرد سبوسدار باید طی مراحل خاص در کارخانههای آردسازی تولید شود، ادامه داد: متأسفانه برخی از واحدهای نانوایی عمدتاً از سبوسهایی به صورت جداگانه در پخت نان استفاده میکنند که مصرف خوراکی ندارد که البته شاید نانوایان هم نسبت به این مسأله آگاهیهای لازم را نداشته باشند. لذا باید اطلاعرسانی شود که نانوایان آردهای سبوسدار استانداردی را که در کارخانهها تولید میشود، جایگزین سبوسهای غیرمجاز در واحدهای نانوایی کنند.
مرادی با بیان اینکه سبوس لزوماً باید مرحله تخمیر را همراه با خمیر در محل نانوایی طی کند، اظهار کرد: روشی که متأسفانه برخی نانوایان برای ارائه نان سبوسدار پیش گرفتهاند و سبوس را جداگانه روی سطح خمیر اضافه میکنند، علمی نیست و به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
تاریخ: يکشنبه ١٥ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ١٠:٢٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|