مدیر کنترل کیفیت آرد قدس رضوی در گفتوگو با غلات نیوز مطرح کرد:
لزوم فرهنگسازی نان تیره در خراسان رضوی
اختصاصی/ حجت احمدینیا گفت: متأسفانه مردم خراسان رضوی خواهان نان سفید هستند و به تبع این قضیه نانوایان هم از ما تقاضای آرد سفید دارند. این در حالی است که عدم نظارت کافی موجب شده کارخانهها آرد سفید روانه بازار کنند.
احمدینیا ادامه داد: مطابق با دستورالعمل شرکت غله ما موظفیم افت گندمها را با الک محاسبه کنیم. این در حالی است که در استاندارد ملی 104 گندم، الک به منظور محاسبه افت پیشنهاد شده، قاعدتاً زمانی که افتزنی با الک انجام میگیرد افت گندمها کمتر شده و دانههای چروکیده و شکستهای که خاصیت آسیابانی ندارند روی الک باقی میمانند و پروسه آردسازی را به لحاظ کیفی دچار مشکل میکنند.
وی افزود: مسلماً در شرایطی که ملاکهای خرید گندم در جدول پاکی صرفاً افت مفید و غیرمفید و معیارهایی چون سنزدگی است، کشاورز انگیزهای برای تولید گندم کیفی نخواهد داشت.
تاریخ: يکشنبه ١٢ آبان ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٥٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|