تخصص علمی و مهارت تجربی، مساوی با تولید آرد باکیفیت و کسب اطمینان مشتری
اختصاصی/ مدیرعامل کارخانه آرد فخر زنجان تصریح کرد: تخصص علمی توأم با مهارت تجربی مدیران تولید، منجر به تولید آرد باکیفیت وکسب اطمینان مشتری خواهد شد.
وی افزود: یکی از مهمترین مسائل در کارخانههای آردسازی در کنار تولید محصول استاندارد و اصولی، توجه به نیاز مشتری است. کارشناسان کارخانه آرد فخر زنجان با توجه به این مسأله، پس از عرضه آرد به مشتری، نتایج کیفیت پخت را از طریق نانوایان مورد بررسی قرار میدهند که این کار منجر به این خواهد شد که نواقص احتمالی کیفیت در تولیدات بعدی رفع گردد.
مدیرعامل کارخانه آرد فخر زنجان در ادامه گفت: ما با برخورداری از آزمایشگاه پخت، محصول را قبل از عرضه به مشتری، بررسی میکنیم سپس با کسب اطمینان از کیفیت و سلامت، آرد را در اختیار نانوایان میگذاریم. قطع به یقین برخورداری از آزمایشگاه پخت به کارخانههای آرد کمک میکند تا محصول خود را با اطمینان از کیفیت مناسب، روانه بازار کنند.
کتابی در ادامه با بیان اینکه رمز پایداری یک واحد آسیابانی در چرخه تولید و بازار، جلب اعتماد مشتری است، خاطرنشان کرد: ما در هر زمان پاسخگوی نیاز مشتریانمان خواهیم بود.
وی با اشاره به اهمیت برخورداری از علم آسیابانی در میان مدیران کارخانههای آرد بیان کرد: مهم است که مدیر یک مجموعه آسیابانی، از مهارت و تخصص این حرفه برخوردار باشد تا با مدیریت مسلط و موفق، باعث پیشرفت کارخانه خود شود.
تاریخ: شنبه ٨ آذر ١٣٩٩ ساعت: ١١:٣٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|