مسئولین فنی در کیفیت آرد تولیدی چقدر نقش دارند؟
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد روانسر بر نقش مستقیم مدیران کنترل کیفیت در میزان کیفیت آرد تولیدی تأکید کرد.
وی ادامه داد: در شرایطی که حتی گندم با کیفیت مناسب در اختیار باشد اما مسئولین فنی در واحدهای آسیابانی حضور نداشته باشند، آردی مناسب به دست نخواهد آمد بنابراین مواد اولیه هرقدر هم که کیفی باشد، کارشناسان کنترل کیفیت هستند که در واحدهای آسیابانی برحسب تجربیات و تخصصشان، آرد با کیفیت مناسب و مورد رضایت نانوایان را تولید و عرضه میکنند.
سلیمانی در ادامه با اشاره به اینکه کرمانشاه در مصرف گندم خودکفا است، افزود: با توجه به شرایط کیفی متفاوت گندمهای استان، ما به کمک اختلاط، کیفیت لازم را به دست میآوریم.
وی در ادامه در خصوص نقش اصلاحکننده در بهبود آرد و نان اظهار کرد: توصیه ما این است که حتیالامکان از بهبوددهندهها در فرایند تولید آرد استفاده شود چرا که این کار علاوه بر اینکه یک اقدام تخصصی است، نیاز به دستگاه تخصصی میکروفیدر دارد که غالباً بخش آزمایشگاه واحدهای آسیابانی از این دستگاه برخوردار هستند.
تاریخ: چهارشنبه ١ بهمن ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٥٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|