مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد مریانجکار:
نظارت بر نانواییها باید تشدید شود/ برخی نانوایان، تخصصی در تولید نان ندارند
اختصاصی/ نغمه فرهمند با بیان اینکه متاسفانه در اغلب واحدهای نانوایی کشور استفاده از جوش شیرین و افزودنیهای غیرمجاز رواج دارد، گفت: در حالی که کارخانههای آرد تحت نظارت و کنترل شدید قرار دارند متاسفانه هیچ نظارتی روی نانواییها نیست و مسئولین امر باید نظارت بر نانواییها را تشدید کنند.
فرهمند با بیان اینکه متاسفانه برای تولید آرد باکیفیت، دغدغه گندم کیفی داریم، گفت: در گذشته گندمهای خارجی از سوی کارخانه تامین و با اختلاط، آردی کیفی و استاندارد تولید میشد اما در حال حاضر صرفا گندمهای محلی مورد استفاده قرار میگیرند که کیفیت چندانی ندارند. نانوایان نسبت به کیفیت آردها اعلام نارضایتی میکنند در حالی که این مساله ناشی از ضعف گندمهایی است که تحویل کارخانه داده میشود.
مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد مریانجکار در ادامه با اشاره به اینکه نانوایان همدان به دلیل گرایش مصرفکننده به نانهای سفید، متقاضی آرد سفید هستند، تصریح کرد: توسعه فرهنگ نان سبوسدار در جامعه باید از طریق تبلیغات در رسانهها صورت گیرد بالاخص فضای مجازی که در چند سال اخیر رشد چشمگیری داشته و به پیشرفت روند فرهنگسازی کمک خواهد کرد.
تاریخ: يکشنبه ٣٠ دی ١٣٩٧ ساعت: ١١:٥١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|