در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
خمیرمایه، گران، بیکیفیت و کمیاب است/ راهحلهایی برای جبران چالشهای خمیرمایه
اختصاصی/ روند افزایش قیمت خمیرمایه در بازار، همچنان صعودی و غیرقابل کنترل است و علاوه بر اینکه میزان عرضه نسبت به تقاضا محدود است، به گفته نانوایان خمیرمایهها با افت کیفی مواجه هستند. قطع به یقین اگر این چالش، مدیریت و کنترل نشود، ممکن است همانند سالهای قبل، جوش شیرین در واحدهای نانوایی جایگزین خمیرمایه شود.
وی در ادامه اظهار کرد: در کنار خمیرمایه، نانوایان میتوانند از خمیرترش سنتی استفاده کنند که سالمتر است.
خواجه افزود: پیشنهاد و توصیه ما این است که نانوایان 30 گرم خمیرمایه را به همراه 5 تا 15 عدد چانه خمیرترش (چانه 200 گرمی) استفاده نمایند.
این کارشناس وزارت بهداشت ادامه داد: راه حل دومی که به نانوایان پیشنهاد میشود، این است که حدود 30 گرم خمیرمایه را به همراه یک قاشق شکر داخل یک ظرف آب ولرم مخلوط و بعد از گذشت یک دقیقه و ژلهای شدن، به خمیری اضافه کنند که در حال میکس شدن است.
تاریخ: دوشنبه ١٩ دی ١٤٠١ ساعت: ٠٨:٣٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|