یک مقام مسئول در گفتوگو با غلات نیوز:
تضمین امنیت غذایی در زنجیره تامین نان با جهاد کشاورزی است/ شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و کمیسیون بهداشت مجلس به حوزه مهم نان ورود کنند
اختصاصی/ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بحث کیفیت نان در کل کشور مطرح است و زنجیره تامین نان از مزرعه تا سفره باید اصلاح شود.
وی با تاکید بر اینکه برای بهبود کیفیت و سلامت نان، زنجیره تامین نان از مزرعه تا سفره باید اصلاح شود، افزود: در این زنجیره، تامین بذر مناسب گندم، تولید آرد کیفی و استاندارد و آموزش نانوایان، به یکدیگر متصل بوده و در ارتقای کیفیت و سلامت نان نقش دارند.
براتیزاده ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر صنعت یک متولی ثابت ندارد و همین مسأله یکی از مشکلات بزرگ به شمار میآید چرا که دستگاهها هرکدام بدون هماهنگی، دستورالعملهای متفاوت میدهند و نهایتا خروجی کار رضایتبخش نیست و نانی باکیفیت و سالم به دست مردم نمیرسد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در زنجیره تامین نان از مزرعه تا سفره، حفظ و تامین امنیت غذایی با جهاد کشاورزی و مسئولیت ایمنی غذایی با ما است. از ابتدای این زنجیره ضروری است که گندم مناسب و کیفی در اختیار کارخانههای آرد قرار گیرد تا آرد مناسب تولید شده و به نانوایان برسد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه بهبود کیفیت و سلامت نان مستلزم عزم جدی همه دستگاهها و ارگانهای مسئول است، اظهار کرد: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی باید به جد به این مسأله ورود کند و نیز کمیسیون بهداشت مجلس، برنامههایی را در این راستا تدوین و به صورت قانون مصوب نماید. درواقع باتوجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، این روزها نان بیشترین سهم را در سبد غذایی جامعه دارد و اگر قرار است نرخ نان افزایش یابد و مردم نان را گران بخرند، باید نان سالم در سفرههای مردم جای گیرد.
تاریخ: چهارشنبه ٦ مرداد ١٤٠٠ ساعت: ١٣:٣١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|