آرد بیکیفیت دلیل کاهش کیفیت نان همدان
رئیس اتحادیه نانوایان همدان با بیان اینکه کیفیت گندم استان خوب نیست و این موضوع باعث کاهش کیفیت نان شده است گفت: ۷۰ درصد کیفیت نان به آرد بستگی دارد.
وی با اشاره به اینکه وقتی آرد ضعیف باشد امکان پخت نان باکیفیت نیز وجود ندارد گفت: ۷۰ درصد کیفیت نان به آرد بستگی دارد که فعلا نیز آرد خوبی در اختیار نانوایان قرار نمیگیرد.
رئیس اتحادیه نانوایان همدان با بیان اینکه حل مشکل کیفیت آرد، نان به شرکت غله برمیگردد افزود: گندم همدان باید با کیفیت شود که با تامین آرد از سایر استانها و یا واردات از کشورهای دیگر میتوان مشکل را حل و آرد موجود را با آرد با کیفیت مخلوط کرد.
وی با تاکید به اینکه در مرحله دوم باید قیمتها واقعی شود گفت: وقتی قیمتها واقعی نشود نه برای نانوا بلکه برای کارگر نیز انگیزه کار وجود ندارد.
گلمحمدی با اشاره به اینکه کارگران و نانوایان ۴۰ درصد زیر قیمت مصوب شورای عالی کار حقوق میگیرند افزود: یک شاطر با ۱۴ ساعت کار یکمیلیون و ۴۰۰ هزار تومان در ماه حقوق دریافت میکند در حالی که این مبلغ کفاف کرایه تاکسی و منزل او را هم نمیدهد.
وی با تاکید به اینکه باید انگیزه باشد و قیمت نان واقعی شود افزود: باید افزایش هزینهها که هرروز سرسام آور است، دیده شود.
رئیس اتحادیه نانوایان همدان بیان کرد: دولت میگوید قیمت آرد را ثابت نگه داشتهام، حرفش صحیح اما آرد ۳۰ درصد قیمت نان را تشکیل میدهد و ۷۰ درصد به هزینههای دیگر برمیگردد که هر روز در حال افزایش است.
وی با اشاره به اینکه این روزها پروتکلهای بهداشتی تا حد توان از سوی نانوایان رعایت میشود خاطرنشان کرد: تنها صنفی که با شیوع کرونا تعطیل نشد نانواییها بودند و تا حد توان نیز بهداشت را رعایت میکنند اما برخی مسائل به توان آنها برمیگردد.
تاریخ: چهارشنبه ١٨ فروردين ١٤٠٠ ساعت: ١٠:١٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|