ثبت نمره کیفیت خوب برای نانهای سنتی کشور در دیماه
متوسط کیفیت انواع نان سنتی در دی ماه سال جاری از نظر شاخصهای حسی (حواس پنجگانه) در دامنه خوب قرار گرفته است.
براساس گزاش مرکز پژوهشهای غلات، نان سنگک 87.74 درصد، نان بربری 87.50 درصد، تافتون 84.51 درصد و لواش 86.28 درصد نمره کیفیت گرفتند.
کل نمونههای ارزیابی شده در طی این ماه به 1005 نمونه رسید که شامل 166 نان سنگک، 230 نمونه نان بربری، 301 نمونه نان تافتون و 308 نمونه نان لواش است.
براساس این گزارش، سنجش کیفیت انواع نان سنتی از نمونههای نان سراسر کشور با استاندارد 2628 نان سنتی انجام میشود و با 8 شاخص مورد آزمون قرار گرفته و نتایج استانها جمعآوری و منتشر میشود.
تاریخ: شنبه ٩ اسفند ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٤٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|