در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
شناخت بهبوددهندهها و عملکرد آنها در فرایند تولید آرد و نان، قبل از استفاده، ضروری است
اختصاصی/ مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان در خصوص شرایط استفاده از بهبوددهندهها در واحدهای خبازی اظهار کرد: کاربرد همه بهبوددهندهها مشابه یکدیگر نبوده و بعضی از آنها کاملا عکس بعضی دیگر عمل میکنند بنابراین قبل از استفاده، شناخت عملکرد آنها ضروری است.
وی افزود: بهبوددهندهها باعث افزایش کیفیت نان و قابلیت ماندگاری آن میشوند. از مزایای بهبوددهندهها در خمیر، این است که به گسترش خمیر سرعت بخشیده و زمان ورآمدن خمیر را کاهش میدهد و آن را نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم میسازد و از وا رفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری میکند.
صاحبی با بیان اینکه بهبوددهندهها با اثرات اختصاصی برای تهیه نانها ارائه شده و باعث رفع عیوب نان میگردند، اظهار کرد: کاربرد همه بهبوددهندهها مشابه یکدیگر نبوده و بعضی از آنها کاملا عکس بعضی دیگر عمل میکنند بنابراین قبل از استفاده، شناخت عملکرد آنها ضروری است.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان در ادامه تصریح کرد: به طور مثال بعضی از بهبوددهندهها موجب تقویت خمیر و بعضی دیگر موجب کاهش استحکام خمیر میشود و به دلیل نداشتن شناخت کافی از نوع آرد و همچنین عملکرد بهبوددهندهها، رسیدن به یک خمیر و پخت عالی نان، امکانپذیر نیست.
صاحبی ادامه داد: توصیه ما این است که افزودنیها و بهبودهندهها در محیط کارخانه و تحت نظر مدیران کنترل کیفیت آزمایشگاه واحدهای آسیابانی افزوده شوند البته شناخت این مواد برای نانوایان بسیار ضروری است و لازم است در دورههای مهارتآموزی به صورت تخصصی آموزشهای لازم در این خصوص به نانوایان داده شود.
تاریخ: دوشنبه ٢٢ دی ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٤٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|