خواجه در گفتوگو با غلات نیوز:
با خمیر ناچسب نمیتوان نان دلچسب تولید کرد/ وزارت بهداشت باید مصوبه کاهش نمک را لغو کند
اختصاصی/ متخصص نانهای سنتی کشور گفت: اجرای مصوبه کاهش مصرف نمک در نانواییها، زمانی میسر میشود که گندمها گلوتن، پروتئین و ایندکس کافی داشته و آردها از کیفیت بالایی برخوردار باشند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر وزارت بهداشت متولی نان در کشورمان است، گفت: کسی که متولی وضعیت نان کشور است، باید وضعیت آرد را نیز اصلاح کند، در غیر این صورت حق ندارد در خصوص تعیین میزان نمک خمیر اظهار نظری کند.
خواجه افزود: وزارت بهداشت یا باید به نانوایان یاد دهد با آردی که عدد گلوتن آن زیر 20 و ایندکس آن زیر 40 است چگونه میتوان نانی دلچسب تولید کرد یا اینکه مصوبه کاهش نمک را ملغی کند.
متخصص نانهای سنتی کشور در ادامه اظهار کرد: مصوبه وزارت بهداشت در سال 95 مبنی بر کاهش مصرف نمک آرد در هر کیسه 40 کیلویی آرد (از 800 گرم به 400 گرم)،زمانی میسر است که گندمها گلوتن، پروتئین و ایندکس کافی داشته باشند. در غیر این صورت هیچ نانوایی در هیچ جای دنیا نمیتواند فرمول وزارت بهداشت را اجرایی کند.
خواجه با بیان اینکه با خمیر ناچسب نمیتوان نان دلچسب تولید کرد، گفت: نتیجه اعلام کارشناسی نشده وزارت بهداشت در خصوص میزان مصرف نمک در فرایند تولید نان، جریمه نانوایان و تعزیراتی شدن این صنف و در نهایت افزایش میزان ضایعات نان است.
تاریخ: شنبه ٢ آذر ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٤٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|