رئیس اتحادیه نانوایان همدان:
شاطران درجه یک به بهانه دستمزد بیشتر به شهرهای دیگر مهاجرت می کنند
اختصاصی/ ابوذر گل محمدی در پاسخ به اینکه چرا آموزش نانوایان در شهر همدان مغفول مانده است، تصریح کرد: مسئولین مربوطه استان معتقدند عدم مهارت فنی نانوایان منجر به بی کیفیتی نان ها شده است این درحالی است که کیفیت آردها به حدی پایین است که نانوایان پیشکسوت هم از پخت نان مرغوب با این آردها ناتوان شده اند.
وی ادامه داد: متاسفانه 40 درصد از کارفرمایان واحدهای خبازی همدان برای فرار از هزینه های کارگری دستگاه را جایگزین شاطران کرده اند.
گل محمدی با اشاره به معضل کارگر فنی در صنف خبازان شهر همدان گفت: یک کارگر ساده بنا روزانه 150 هزار تومان دستمزد دریافت می کند و برای شاطر درجه یک و حرفه ای نانوایی روزانه 40 هزار تومان دستمزد تعریف شده است! طبیعی است که با این وضع کارگران از حرفه خبازی فراری شوند.
تاریخ: شنبه ٢٠ مهر ١٣٩٨ ساعت: ١٢:٥٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|