رقابت نانوایان بجنورد برای تولید نان سفیدتر!
اختصاصی/ به گزارش غلات نیوز، در سنوات اخیر تولید نان سبوسدار به دغدغه مسئولین خراسان شمالی تبدیل شده است البته نانوایان یارانهای شهرستان بجنورد، مرکز این استان، میگویند موظفند آنچه را سامانه برایشان تعریف کرده خریداری کنند اما تلاش نانوایان آزادپز برای سفیدپزی و جلب مشتری، آنها را هم وا میدارد تا برای رقابت و تامین درآمد، خارج از سامانه به دنبال خرید آرد سفید باشند.
اما علی شریعت، مدیرعامل کارخانه سفید ارمغان بجنورد معتقد است تولید آرد در استان خراسان شمالی مطابق با آنچه در استاندارد تعریف شده صورت میگیرد (آرد سنگک 7 تا 10 درصد، لواش 10 تا 18 درصد، بربری 18 تا 22 درصد) اما متاسفانه نانوایان اصلا از آرد سبوسدار استقبال نمیکنند.
وی میگوید: طبیعتاً تولید آرد سبوسدار به نفع کارخانههاست و ما خواستار فرهنگسازی تولید نان سبوسدار در استان هستیم.
به گفته فریدونی، مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان خراسان شمالی نیز از چند ماه اخیر تا کنون تولید نان سبوسدار به یکی از دغدغههای جدی کارگروه گندم، آرد و نان در استان تبدیل شده و همه نهادهای ذیربط برای تحقق این امر با یکدیگر متعهد شدهاند اما مسلما در این زمینه مهمترین مساله، فرهنگسازی است و در وهله اول باید تقاضا از سوی جامعه شکل بگیرد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی، اقداماتی را در راستای تغییر گرایش جامعه به نانهای سبوسدار آغاز کرده است، تصریح کرد: البته این مساله نیازمند اجرای یک الگوی واحد در تمام نانواییهای یارانهای و نیمهیارانهای خواهد بود.
فریدونی گفت: به منظور توسعه فرهنگ تولید و مصرف نانهای سبوسدار در سطح استان، از ابتدای سال جاری دو کارخانه آرد در سطح استان موظف به تولید آرد سنگک مطابق با استاندارد تعریف شده (7 درصد سبوسگیری شده) گشتهاند.
تاریخ: سه شنبه ١ مرداد ١٣٩٨ ساعت: ١١:٠٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|