بهروزرسانی و برندسازی نانهای روستایی و ارتقای دانش مردم در حوزه نان در خراسان شمالی
اختصاصی/نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان با بیان اینکه در قالب طرح سلامت نان ویژه استان خراسان شمالی به منظور افزایش مهارتهای علمی و فنی زنان و مردان روستایی در پخت نان، دورههای آموزشی برگزار خواهد شد، گفت: این طرح با هدف بهروزرسانی و برندسازی نانهای روستایی و ارتقای دانش مردم در حوزه نان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اعتراض روستاییان به پایین بودن سهمیه دریافتی و سبوسدار نبودن نان روستایی افزود: روستاییان خراسان شمالی خواستار نان سبوسدار هستند لذا از مسئولین این استان انتظار میرود نسبت به تامین آرد 7 درصد سبوسگیری شده واحدهای نانوایی روستایی اقدام نمایند.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان در خاتمه به ارزش غذایی و خواص درمانی نانهای سبوسدار اشاره نمود و گفت: تولید و مصرف نانهای کامل و سبوسدار نیازمند فرهنگسازی است و درواقع اصلاح الگوی نان و ارتقای سلامت آن، انسجام دستگاههای متولی را در تحقق این امر میطلبد.
تاریخ: يکشنبه ٥ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٤٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|