صفحه اصلی > اخبار
نسخه چاپي ارسال به دوست
ساندویچهایی با طعم تغییر نیافته در هوا
یک تامینکننده غذای هواپیما ساندویچهایی را طراحی کرده است که زمانی که در هوا خورده میشود طعمش تغییر نمییابد.
تحقیقات نشان داده است که پرواز میتواند توانایی بدن برای چشیدن طعم و رایحه را کاهش دهد. پروفسور بَری سی اسمیت مدیر مرکز مطالعات حسها بیان کرد که ترکیب هوای خشک و فشار پایین در طول پرواز حس ما نسبت به طعم و رایحه غذا را کاهش میدهد. این ساندویچها که Sky High نام دارند دارای دو طعم مختلف هستند و در تولیدشان تلاش شده است تا طعمهای اصلی ارتقاء پیدا کنند تا مسافران طعم آنها را به خوبی متوجه شوند.
تاریخ: شنبه ١٧ فروردين ١٣٩٨ ساعت: ١٣:٠٢
خروج
طراحی سایت اخبار توسط پرتال سازمانی اخبار aryanic
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|