مدیر کنترل کیفی شرکت غله استان اردبیل:
در زنجیره گندم، آرد و نان، مدیران کنترل کیفی نقش بسیار مؤثری دارند
اختصاصی/ جلیل خیابانی با بیان اینکه در زنجیره گندم، آرد و نان، مدیران کنترل کیفی نقش بسیار مؤثری دارند، اظهار کرد: در واقع مدیران کنترل کیفی علاوه بر خرید استاندارد موظفند بر مراکز خرید قبل از آغاز فصل خرید نظارت داشته باشند که این مسأله از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که بازدید مرتب و دورهای میتواند از ورود گندم غیراستاندارد به چرخه گندم، آرد و نان جلوگیری کند
مدیر کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل در ادامه خاطر نشان کرد: به جهت جلوگیری از ایجاد تخلف و ورود گندم کیفی به پروسه تولید آرد لازم است گندمها با کد مخصوص وارد آزمایشگاهها شوند و نمونهها با نظارت دقیق و کامل آزمایشگاهها وارد سیلوها شوند. همچنین در محل حفره تخلیه، کارشناسانی ناظر حضور داشته باشند تا عملیات نمونهبرداری به طور کامل صورت گیرد.
وی افزود: متأسفانه تعدادی از سیلوها از سنسورهای حرارتی یا دماسنج برخوردار نیستند لذا این مسأله نیازمند بررسی و کنترل خواهد بود چرا که کنترل دما در حین نگهداری بسیار حائز اهمیت است. همچنین اینکه در سیلوهای فلزی جایی مناسب برای قرارگیری قرصهای ضدعفونی تعبیه نشده و معمولاً از محل بالای سیلو این قرصها به گندمها اضافه شوند در حالی که این روش معمولاً جوابگو نبوده و ممکن است ضدعفونی به طور کامل اتفاق نیفتد.
تاریخ: دوشنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٢٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|